ONZE MENSEN

Chris Koppe, LL.M., B.A. is de oprichter en spil van Koppe Consultancy.

Chris Koppe, LL.M., B.A. adviseert op strategisch en tactisch niveau. Hij is gespecialiseerd in het optimaliseren van datagedreven bedrijfsprocessen, geeft uitvoering en sturing aan implementatietrajecten en helpt met de inrichting van (complexe) governancevraagstukken. Chris is Grotius Academie (specialisatie Privacy) gecertificeerd.

In het verleden was hij als wetenschappelijk docent Europees recht verbonden aan de Universiteit Utrecht en daarvoor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is lid van het Nederlands Genootschap van Functionarissen voor de Gegevensbescherming en het Rotterdams Juridisch Genootschap.

Chris Koppe
Oprichter Koppe Consultancy

Expert privacyrecht, governance en beleid

Yuki de Vroomen, Consultant bij Koppe Consultancy.

Mr. Yuki de Vroomen CIPP/E versterkt sinds 2017 Koppe Consultancy als consultant en trainer. Zij is een kundig jurist en beleidsadviseur, die aandachtig luistert naar de klant en op heldere en duidelijke wijze adviseert. Zij heeft ervaring met software ontwikkelteams en Scrum/Agile werken. Daarnaast kan zij u adviseren over de juridische aspecten van AI (Artificial Intelligence).

In het verleden was zij onder meer als docent verbonden aan de Universiteit Utrecht en aan de Haagse Hogeschool, waar zij doceerde op het terrein van het internationaal en Europees recht (waaronder privacyrecht).

Yuki de Vroomen

Consultant

Expert privacyrecht en trainer Koppe Consultancy

Deel deze pagina:

Op zoek naar een privacy expert?